ilie-vlog-icoana-copy

Biserica din Moldova se confruntă cu o îmbătrânire cruntă a enoriașilor. Tinerii nu mai vin la biserici, astfel că veniturile preoților au scăzut dramatic, o dată cu scăderea pensiilor. Vor scădea și mai mult după ce bătrânii vor ieși mai târziu la pensie. Deci, adio BMW sedmiorcă, batiushka. Consiliul de Administrație al SRL Mitropolia Moldovei a luat o decizie înțeleaptă ca să atragă tineretul în biserică.

”De astăzi, în toate lăcașele de strângere a banilor din Moldova vom introduce o nouă icoană. Se va numi sfântul Ilie lingătorul de cactuși. După introducerea acestei icoane suntem convinși că tinerii vor da buzna în biserici. O să-i întâmpinăm cum se cuvine, în loc de apă sfințită – le vom vinde Coca Cola, în loc de lumânări – țigări poștuchno”, a declarat managerul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Potrivit acatistului, toți elevii, toți tinerii care vor dori să se roage la sfântul Ilie lingătorul de cactuși, în loc să-l pupe, îl vor linge. Sfântul Ilie, ocrotitorul like-urilor și al contului de pe odnoklassniki, va fi cel care va veghea asupra bunăstării tinerilor. SRL Mitropolia Moldovei a făcut și niște tarife. Pentru 10 lei, pozele tale de pe odnoklassniki vor lua cel puțin 69 de klass. Pe facebook va fi și mai bine. Pentru 50 de lei fetele care se dezbracă pe facebook vor primi iertarea tuturor păcatelor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Ilie-Vlog-Icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Ilie-Vlog-Icoana-copy-300x300.jpgadminMonden
Biserica din Moldova se confruntă cu o îmbătrânire cruntă a enoriașilor. Tinerii nu mai vin la biserici, astfel că veniturile preoților au scăzut dramatic, o dată cu scăderea pensiilor. Vor scădea și mai mult după ce bătrânii vor ieși mai târziu la pensie. Deci, adio BMW sedmiorcă, batiushka. Consiliul...

Comentează