Aeroporturi Air Moldova aglomeratie copy

A fost îmbulzeală mare pe toate aeroporturile mari din Europa. Motivul, sute de mii de moldoveni au venit și s-au pus pe așteptat avioanele Air Moldova. Oamenii spun că și-au cumpărat bilete astăzi ca să ajungă la timp, de Crăciun în Moldova, unde urmează să petreacă sărbătorile de iarnă cu rudele.

”Ne-am făcut și noi oleacă mai deștepți. Că data trecută am luat bilete cu o săptămână înainte de Crăciun și am ajuns la Moldova pe 8 martie. Unii dintre noi au aterizat la Chișinău pe 1 aprilie. Așa că am calculat și noi. Dacă venim de azi la aeroport, până de Crăciun sigur suntem acasă, că avioanele Air Moldova ajung foarte greu la destinație. Cu o lună, două, trei întârziere”, a declarat Ioan Poalălungă, gastarbaiter din Moldova.

Cum era de așteptat, mai multe aeronave Air Moldova s-au defecat, așa că moldovenii vor trebui să aștepte mult și bine până să vină cineva să-i ia de pe aeroporturi. Ca să le facă așteptarea mai ușoară, Air Moldova a pus pe pagina sa de facebook o dedicație pentru toți moldovenii care așteaptă. Este vorba de celebra trupă Carla’s Dreams și hitul lor, piesa ”P.O.H.U.I.”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Aeroporturi-Air-Moldova-aglomeratie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Aeroporturi-Air-Moldova-aglomeratie-copy-300x300.jpgadminSocial
A fost îmbulzeală mare pe toate aeroporturile mari din Europa. Motivul, sute de mii de moldoveni au venit și s-au pus pe așteptat avioanele Air Moldova. Oamenii spun că și-au cumpărat bilete astăzi ca să ajungă la timp, de Crăciun în Moldova, unde urmează să petreacă sărbătorile de iarnă...

Comentează