În replică la reținerea lui Sergiu Lucinchi, fiul lui Petru Lucinschi, CNA-ul moldovenesc a reținut-o pe EBA, fiica cea mică a lui Trăian Băsescu. Aceasta a fost ridicată din primăria Chișinăului unde era într-o vizită la Dorin Chirtoacă. Elena Băsescu este acuzată de evaziune fiscală și acte de corupție.

Potrivit președintelui Centrului Național Anticorupție, Fiodor Poalălungă, mezina fostului președinte al României ar putea fi totuși eliberată: ”cerem ca DNA-ul românesc să-l extrădeze pe Serghei Lucinschi, fiul cel mare al lui Petru Lucinschi. Avem judecătorii noștri aici la Chișinău, care știu să-și facă meseria. În schimb lui Sergiu Elena Băsescu poate pleca acasă.”

La rândul lor, reprezentanții DNA declară că au rămas surprinși de gestul celor de la CNA. ”Le mulțumim colegilor de la CNA pentru efortul depus. Suntem plăcut surprinși. Oricum vroiam să o arestăm pe fiica cea mică a lui Traian Băsescu. Sunt multe fapte care o incriminează. Muncim în echipă. Bună treabă. Cât despre Serghei Lucinschi, ne descurcăm și singuri”, a declarat Codruța Kovesi.

Pentru că nu a găsit înțelegere din partea fraților de peste Prut, Petru Lucinshi, al doilea președinte al Republicii Moldova, a cerut ajutorul armatei a 14-a, ca să-și elibereze fiul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Elena-Basescu-CNA.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Elena-Basescu-CNA-150x150.jpgadminPolitic
În replică la reținerea lui Sergiu Lucinchi, fiul lui Petru Lucinschi, CNA-ul moldovenesc a reținut-o pe EBA, fiica cea mică a lui Trăian Băsescu. Aceasta a fost ridicată din primăria Chișinăului unde era într-o vizită la Dorin Chirtoacă. Elena Băsescu este acuzată de evaziune fiscală și acte de corupție. Potrivit...

Comentează