Guvernul nostru a decis să răspundă dur la decizia de a interzice fructele în Rusia. Miniștrii s-au adunat astăzi într-o consfătuire specială și au decis să interzică și ei ceva. Până la urmă hotărârea de Guvern a fost să interzică limba rusă pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, cei care vor vorbi limba rusă vor fi scoși în afara legii.

”Vom instala camere de supraveghere peste tot, microfoane și îi vom ruga pe cetățeni să ne stukanească dacă aud că vreun ciuvak băzărește rusește. Cine este prins că spune cel puțin un cuvânt în rusă, va fi ștrăfuit imediat. Amenda este de 100 de euro. Cum a spus și domnul președinte, nu vă diorgăiți dacă nu vreți să fiți ștrăfuiți”, a declarat premierul Pavel Filip Kirkorov.

Căntăreții ruși care vin să cânte la noi vor fi obligați să își traducă cântecele în limba română, limba moldobelească sau limba inglish. Ca de obicei există și anumite excepții. Doar cei care sunt filmați și apar în direct la Prime vor avea voie să vorbească limba rusă fără să fie amendați. Igor Dodon promite să meargă din nou la Putin, să stea 10 ore în anticameră, să-i ducă niște jinișor Gura Căinarului, un culioc cu calendar și o sumkă cu bunișor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Guvernul nostru a decis să răspundă dur la decizia de a interzice fructele în Rusia. Miniștrii s-au adunat astăzi într-o consfătuire specială și au decis să interzică și ei ceva. Până la urmă hotărârea de Guvern a fost să interzică limba rusă pe teritoriul Republicii Moldova. Astfel, cei care...

Comentează