John Onoje mancare nunta copy

Moldovenii demonstrează că sunt foarte buni la inimă. O mireasă din Moldova a donat statului Burkina Faso resturile rămase după nuntă. Potrivit guvernului din Ouagadougou mâncarea este suficientă să hrănească 8 milioane de guri timp de un an. În plus, donarea va salva viața mai multor preoți catolici veniți să propovăduiască religia în această țară africană.

”Cei 10 preoți urmau să fie mâncați săptămâna viitoare. Erau rotunzi, bine făcuți, cu slăninică, cum e pe placul poporului burkinez. Oricum, altceva nu mai era în Burkina Faso de mâncare. Doar preoții iștea. Așa că mâncarea mea le-a prelungit viața preoților cu un an. Vor fi ținuți să mai propovăduiască religia și abia când li se vor termina merindele noastre vor fi fierți”, a declarat plină de fericire mireasa Virgina Facmi pentru redactorii moldovesti.info.

Burkinezii vor primi o tonă de seliodkă capcionată, salamuri feliate de 100 de feluri, 10 tone de șubă, 5 tone de vinogret, 4 tone de răcituri, 10.000 de chiperi umpluți, 3 tone de salată crabovaia. Există însă o problemă. Guvernul din Burkina Faso nu are nici bani și nici oameni să trimită pentru a transporta mâncarea din Moldova în Africa. Pe de altă parte, moldovenii se tem să meargă să ducă mâncarea pentru a nu ajunge colegi de propovăduire cu preoții catolici. Așa că mireasa încearcă să-l convingă pe John Oboje să meargă acasă, în Africa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/John-Onoje-mancare-nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/John-Onoje-mancare-nunta-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldovenii demonstrează că sunt foarte buni la inimă. O mireasă din Moldova a donat statului Burkina Faso resturile rămase după nuntă. Potrivit guvernului din Ouagadougou mâncarea este suficientă să hrănească 8 milioane de guri timp de un an. În plus, donarea va salva viața mai multor preoți catolici veniți să propovăduiască religia...

Comentează