Fostul ministru al muncii, Valentina Buliga, numită în popor și ministrul Pelincuță, susține că nu avea de ales atunci când și-a pus fiul în funcția de director la Moldatsa. Băiatul ei de 30 de ani încă poartă pelincuțe și se scapă des în pantaloni. Ministrul Pelincuță este obligată astfel să-l șteargă de fiecare dată și de aceea a căutat un loc de muncă pentru el cât mai aproape de casă.

”L-am sunat pe domnul Chiril și i-am explicat, copilul meu este cam prostălan, nu are nicio diplomă și încă se mai scapă în pantaloni. Domnul Chiril mi-a zis că are aceleași probleme ca ale fiului meu, că înțelege prin ce trece, așa că m-a ajutat imediat. Salariu de 5000 de euro. Funcția de director la Moldatsa, adică nu va face absolut nimic și, foarte important, este aproape de casă, mă pot duce să-i schimb pelincuțele în orice moment”, a declarat Valentina Buliga pentru redactorii moldovesti.info.

Valentina Buliga spune că ar fi putut să-i pună un pampers fiului ei de 30 de ani, care a stat toată viața ascuns după fusta sa, dar vrea să dea exemplu femeilor din Moldova, care prea s-au obișnuit cu viața ușoară și cu pampersuri. Ministrul Pelincuță mai spune: ”pentru că a fost toată viața în pelincuțe, chiar și acum la 30 de ani, a ajuns director și om important în Moldova. Copiii ținuți în pampers ajung de regulă gastarbaiteri în Portocalia!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Buliga-si-Fiului-sau.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Buliga-si-Fiului-sau-150x150.jpgadminFinanțe
Fostul ministru al muncii, Valentina Buliga, numită în popor și ministrul Pelincuță, susține că nu avea de ales atunci când și-a pus fiul în funcția de director la Moldatsa. Băiatul ei de 30 de ani încă poartă pelincuțe și se scapă des în pantaloni. Ministrul Pelincuță este obligată astfel să-l șteargă...

Comentează