Arestările în Moldova vor fi determinate, vineri, de influența unei zone de mită cu presiunea oligarhică normală. Acuzațiile vor fi variabile, fără rețineri. Doar opoziția va sufla slab.

La Orhei nu se vor înregistra arestări, iar la Bălţi va fi cu un primar în minus. În timp ce la Tiraspol, maxim va fi doar pohuismul care va ajunge până la 26 de grade. De la ruși va veni ploaia și banii pentru transnistreni.

În următoarele zile, vremea va fi bună pentru arest. În Capitală, minimele de arestări vor coborî până la 1, 2 pe săptămână. Luna viitoare se vor înregistra până la 25 de arestări.

Nori negri vor acoperi Moldova, iar pe arii extinse se anunță hoții de scurtă durată, sub formă de atacuri raider. Vântul va sufla în continuare dinspre est, puternic până la vijelie, izolat cu intensificări și mai mari. Primăvara integrării europene nu ne așteaptă prea curând.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-300x300.jpgadminSocial
Arestările în Moldova vor fi determinate, vineri, de influența unei zone de mită cu presiunea oligarhică normală. Acuzațiile vor fi variabile, fără rețineri. Doar opoziția va sufla slab. La Orhei nu se vor înregistra arestări, iar la Bălţi va fi cu un primar în minus. În timp ce la Tiraspol,...

Comentează