Chirtoaca petrecere copy

Petrecere monstru cu striptease și șampanie rece la Chirtoacă în birou. După ce a aflat că a mai câștigat un mandat, veșnicul burlac al capitalei i-a adunat pe cei mai înrăiți susținători ai săi la primărie pentru a sărbători cum se cuvine victoria. Printre invitați s-au numărat și doi dintre cei patru Vlazi care conduc Moldova: Vlad Plahotniuc și Vlad Filat. Vladimir Voronin și mitropolitul Vladimir au refuzat invitația, chiar dacă Dorin Chirtoacă i-a ademenit cu fete mai liberale.

”Vreau să vă promit că voi continua reformele în Chișinău. O să ne ocupăm și de drumuri, și de trotuare, dar mai târziu. Acum am în plan să instalez 10 mii de chioșcuri. Vrem să facem 75 de mii de pristroici. Am dat comandă și de un troleibuz care înoată ca vaporul, asta în caz că iar dau trei stropi de ploaie și ne inundă”, a spus plin de entuziasm Dorin Chirtoacă.

Deși îi este dușman de moarte lui Dorin, la eveniment a venit chiar și Renato Usatîi. ”Sila v pravde. Am venit la vecerinkă ca primar, nu ca politician. Dorin are o experiență bogată de primar, știe cum să organizeze vecerinci frumoase la el în birou. Pristroicele sunt deja europristroici. Bălțiul trebuie să învețe multe de la Chișinău”, a declarat Renato Usatîi într-un selfie video chiar din biroul lui Chirtoacă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Chirtoaca-petrecere-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Chirtoaca-petrecere-copy.jpgadminPolitic
Petrecere monstru cu striptease și șampanie rece la Chirtoacă în birou. După ce a aflat că a mai câștigat un mandat, veșnicul burlac al capitalei i-a adunat pe cei mai înrăiți susținători ai săi la primărie pentru a sărbători cum se cuvine victoria. Printre invitați s-au numărat și doi...

Comentează