Demisia premierului Chiril Gaburici înseamnă și demisia ministrului Educației, Maia Sandu. Aceasta nu mai este șef pe camerele de la BAC spre bucuria tinerilor de pe Odnoklassniki. Vestea i-a încântat pe aceștia, iar mii de mesaje au început să curgă pe rețeaua de socializare. În cele mai multe se vorbește despre perversiunile sexuale la care va fi supusă fostul ministru al Educației. Există însă și alte comentarii, mai cuminți, în care Maia Sandu este doar înjurată.

”Ke a krezoot ia? Kă nu o vede Doomnăzău? A poos kamere piste tot să ne urmăreskă shi kind mergem la peeshat… Asha îi trebie. Să vadă kum este să nu mai fii ministru. Să vadă kât de greu este. Am aprins 200 de loomânări numai săptămâna trekootă să mă ajute Doomnăzău să trek BAK-ul. Gata, nu mai este skorpioana asta ku kamerile ei cu tăt. Ke ne poate fake acum Maia Sandu? O să pootem kopia la BAK”, a scris pe contul său de odnoklassniki, Poopsik Dulce, un tânăr de la liceul Gheoghe Asachi din Chișinău.

Tinerii s-au bucurat degeaba. Maia Sandu susține că deși nu este ministru va continua să-i urmărească cu ajutorul camerelor de supraveghere pe toți cei care vor să copieze la BAC. Spre disperarea celor de pe Odnoklassniki, chiar dacă statul nu o să-i plătească salariul, Maia Sandu promite să facă muncă de voluntariat şi să continue supravegherea BAC-ului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Odnoklasniki-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Odnoklasniki-copy-150x150.jpgadminSocial
Demisia premierului Chiril Gaburici înseamnă și demisia ministrului Educației, Maia Sandu. Aceasta nu mai este șef pe camerele de la BAC spre bucuria tinerilor de pe Odnoklassniki. Vestea i-a încântat pe aceștia, iar mii de mesaje au început să curgă pe rețeaua de socializare. În cele mai multe se vorbește...

Comentează