Ultimele raiduri ale CNA i-au înveselit foarte mult pe deținuții din penitenciarele din Moldova. Asociația Deținuților din Moldova au făcut și o cerere la CNA prin care roagă instituția să urgenteze dosarele și să-i trimită după gratii pe toți cei care se fac vinovați de corupție. Deținuții promit să-i primească pe toți cu brațele deschise, să le ofere un pat cald și o îmbrățișare cu adevărat bărbătească.

”Băieții noștri au nevoie de cineva care să le încălzească paturile reci din celule, cineva care să le țină de urât în nopțile lungi de iarnă. Un suflet pereche pe care să-l iubească și cu care să fie împreună. Desigur, bătaia mare va fi pe Andrei Usatâi, pentru că este bărbat frumos, arătos. În penitenciare i s-a inventat și o poreclă deja. I se zice poponeață”, a declarat într-o conferință telefonică Vasile Banditu, șef pe zona de la Cricova.

Deținuții moldoveni susțin că ar împărți cu mare plăcere celula, patul cu Ilan Shor, preferat de mulți pentru formele sale generoase, dar și cu Vlad Filat sau Vlad Plahotniuc. De altfel, potrivit unui sondaj, aproape 10 la sută dintre cei care stau în închisorile din Moldova spune că ar fi avut un vis ud în care apărea și Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Inchisoare-pentru-politicieni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Inchisoare-pentru-politicieni-copy-150x150.jpgadminPolitic
Ultimele raiduri ale CNA i-au înveselit foarte mult pe deținuții din penitenciarele din Moldova. Asociația Deținuților din Moldova au făcut și o cerere la CNA prin care roagă instituția să urgenteze dosarele și să-i trimită după gratii pe toți cei care se fac vinovați de corupție. Deținuții promit să-i...

Comentează