Lavanda Tarani copy

”În sfârșit vom avea recoltă bogată”, își spun sătenii din Republica Moldova, după ce au văzut la televizor că Nata Albot a născut. Țăranii se bucură că nimeni nu o să vină să le tăpșească recolta în festivaluri care mai de care mai ciudate. Aceștia au dat deja o beție crâncenă pentru a sărbători rodul bogat din acest an.

”Nici vin să ne dea ajutor gumanitar, nici când ne dau mită electorală nu ne bucuram așa de tare. Doamna Nata o să lipsească vreo jumătate de an, cel puțin, așa că nimeni nu o să mai organizeze festivaluri pe recoltele noastre. Noi munceam acolo și veneau niște hăndrălăi de ne tăpșeau toată roadă. La început am crezut că sunt iehuiști, din aiștea, dar pe urmă ne-am dat seama că erau doar proști care plăteau bani ca să stea în soare, pe câmp”, spune Vasile Cioclej din Anenii Noi.

Ce-a mai cunoscută festivăloagă din Moldova promite să revină cât de curând la activitatea sa. Până atunci, potrivit calculelor ministerului Agriculturii, numai recolta de levănțică va crește cu 50 la sută în acest an pentru că nu va fi compromisă de festivalogi, martorii Natei.

Bucurie mare a țăranilor care cultivă lavandă, răsărită, lucernă. Nata Albot și-a contramandat festivalurilehttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Lavanda-Tarani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Lavanda-Tarani-copy-300x300.jpgadminMondenfestivaluri,levănțică,Nata Albot
”În sfârșit vom avea recoltă bogată”, își spun sătenii din Republica Moldova, după ce au văzut la televizor că Nata Albot a născut. Țăranii se bucură că nimeni nu o să vină să le tăpșească recolta în festivaluri care mai de care mai ciudate. Aceștia au dat deja o...

Comentează