Vlad Plahotniuc Kim Jong Un copy

Jurnaliștii de la Prime și Publika au sărbători astăzi cu multă bucurie Ziua Limbii. Lor li s-au alăturat și mai mulți bloggeri care îl ling continuu pe Vlad Plahotniuc. Fericirea a fost mare, pentru că toți au sărbătorit de fapt Ziua Limbii date lui Vlad Plahotniuc.

”Este adevărat că noi îl pupăm în fund pe Vlad Plahotniuc în fiecare zi. Dar azi o facem cu și mai multă râvnă, doar e Ziua Limbii. Am decis chiar să facem mai multe reportaje prin care îi arătăm dragoste veșnică marelui lider și patron, fost deputat, actual oligarh, veșnic deștept și tânăr, visul oricărei femei în căutare de bani. Adică, Vlad Plahotniuc”, au declarat mai mulți jurnaliști și bloggeri dintre bucile lui Plahotniuc.

Din păcate câțiva jurnaliști și bloggeri au ajuns la spital, chiar din primele ore ale sărbătorii. Din prea multă râvnă, aceștia și-au fracturat limba în fundul lui Vlad Plahotniuc, așa că și-au pus-o în ghips.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-Kim-Jong-Un-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-Kim-Jong-Un-copy-300x300.jpgadminPolitic
Jurnaliștii de la Prime și Publika au sărbători astăzi cu multă bucurie Ziua Limbii. Lor li s-au alăturat și mai mulți bloggeri care îl ling continuu pe Vlad Plahotniuc. Fericirea a fost mare, pentru că toți au sărbătorit de fapt Ziua Limbii date lui Vlad Plahotniuc. ”Este adevărat că noi...

Comentează