Putin Eurovision copy

Vladimir Putin nu este de acord cu rezultatele Eurovisionului din acest an. Liderul de la Kremlin a decis deja că Rusia merită să organizeze concursul de anul viitor. Așa că a ordonat generalilor din armată să se pregătească pentru Eurovision. Sute de mii de soldați sunt gata să pună umărul la înfăptuirea acestui vis, de a organiza încă un Eurovision în Rusia.

”Pentru a organiza Eurovisionul în Rusia, am pregătit 400 de mii de soldați, 10 mii de tancuri, 5 mii de avioane, 4 mii de lansatoare de rachete. Chiar și flota noastră din Marea Neagră va da o mână de ajutor pentru a organiza concursul Eurovision. Am dat ordin ca toată lumea să se îndrepte spre Kiev și să înceapă organizarea Eurovisionului în Rusia cât mai repede, să nu pierdem timpul”, a declarat grăbit Vladimir Putin, președintele Rusiei.

Armata Rusiei a anunțat că este oricând pregătită să organizeze Eurovisionul în orice țară vrea Putin. Chiar și în Suedia, Germania, Franța. Apropo, deși Moldova nu va câștiga niciodată acest concurs, Putin a cerut armatei să meargă totuși la Chișinău pentru a organiza faza națională a concursului. Armata a 14-a este deja pregătită să organizeze toate concursurile de Eurovision din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Putin-Eurovision-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Putin-Eurovision-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vladimir Putin nu este de acord cu rezultatele Eurovisionului din acest an. Liderul de la Kremlin a decis deja că Rusia merită să organizeze concursul de anul viitor. Așa că a ordonat generalilor din armată să se pregătească pentru Eurovision. Sute de mii de soldați sunt gata să pună...

Comentează