Barbat batut de femei copy

A fost nevoie de intervenția CNA-ului lângă restaurantul Eli-Pili. Asta după ce un bucătar din Chișinău a fost prins și bătut până la leșin de câteva feministe. Bucătarul a scris pe facebook că se c..că în capul femeilor care nu gătesc. Feministele s-au organizat pe facebook, l-au așteptat când a ieșit din Eli-Pili și i-au dat o mamă de bătaie soră cu orgasmul.

”Nafiga să te iei tu de feministe? Iobanâi bucatari. Dacă te crezi mare ștuțăr în bucătărie și ne umilești în fiecare zi că gătești nu știu ce huinele, crezi poți vorbi așa de urât de noi? O să-ți dăm peeszdeală dacă mai vorbești urât de padrugi pe facebook. Amuia să-ți ceri iertare și să nu te vîpendrești. Că o să-ți tăiem ceea ce folosești tu la prepararea omletei”, i-a spus Antonița Fonari bucătarului Petru Scalețchi.

Bucătarul cu gura mare, s-a speriat enorm de tare de feministe. Acesta le-a pupat picioarele și a fost lăsat să plece cu omleta întreagă acasă. Petru Scalețchi promite să nu mai spună nimic de rău de femei și, în general, înainte de a zice ceva pe facebook, va trimite postările sale la DMFM(Direcția de Morală a Facebookului Moldovenesc). Feministele care l-au atacat pe bucătar la Eli-Pili păreau așa de dure și periculoase, încât CNA-ul s-a limitat să le strige de la distanță să nu-i strice omleta sărmanului bucătar și să-l lese să plece în genunchi acasă.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Barbat-batut-de-femei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Barbat-batut-de-femei-copy-300x300.jpgadminMonden
A fost nevoie de intervenția CNA-ului lângă restaurantul Eli-Pili. Asta după ce un bucătar din Chișinău a fost prins și bătut până la leșin de câteva feministe. Bucătarul a scris pe facebook că se c..că în capul femeilor care nu gătesc. Feministele s-au organizat pe facebook, l-au așteptat când...

Comentează