Moldova este terorizată. Câțiva răpitori au intrat în această noapte în casa extrem de bine păzită a lui Vlad Plahotniuc și l-au răpit pe coordictatorul Moldovei. Răpitorii au trimis la scurt timp după răpire o cerere care a șocat opinia publică extrem de bucuroasă de veste.

”Vlad Plahotniuc este la noi. Are câteva casete porno, are praf, are tot ce-i trebuie. Să știți că dacă nu ne dați un milion de euro, îl eliberăm. Ori banii, ori îi dăm drumul domnului Plaha. Să știți că este extrem de supărat că v-ați bucurat de dispariția sa! I-am transmis focurile de artificii pe care le-ați tras în cinstea răpirii sale, i-am transmis că jumătate de țară este beată de bucurie că a fost furat. I-am spus totul. Dacă îi dăm drumul, vai ș-amar de voi o să fie”, a declarat teroristul Leonea Iaibu, principalul răpitor.

Speriați că teroriștii s-ar putea ține de cuvânt și l-ar elibera pe Plahotniuc, moldovenii au pus mână de la mână, au mai schimbat câte o sută de euro, au vândut niște cartoafe, au tăiat câte un buhai și au anunțat că până mâine adună un milion de euro. Moldovenii i-au rugat pe teroriști să mai aștepte un pic, oamenii sunt dispuși să le dea și 10 milioane de euro, doar să fie siguri că Plahotniuc nu va ieși în libertate.

Potrivit analiștilor, economia Moldovei a început să meargă mai bine, oamenii trăiesc mai bine, iar furturile au dispărut compleet. Asta la numai câteva ore de la dispariția lui Plahoniuc. Statisticienii susțin că Moldova va deveni cea mai bogată țară din lume dacă Plahotniuc nu va reuși să fugă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Vlad-Plahotniuc-rapit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Vlad-Plahotniuc-rapit-copy-300x300.jpgadminInternațional
Moldova este terorizată. Câțiva răpitori au intrat în această noapte în casa extrem de bine păzită a lui Vlad Plahotniuc și l-au răpit pe coordictatorul Moldovei. Răpitorii au trimis la scurt timp după răpire o cerere care a șocat opinia publică extrem de bucuroasă de veste. ”Vlad Plahotniuc este la...

Comentează