Ceea ce promitea să fie un spectacol pe cinste s-a transformat într-o adevărată revoluție. Formația Ozone a demonstrat de ce este cea mai iubită formație din Moldova. Dan Bălan și frații săi de trupă au cântat o odă Maiei Sandu închinându-i piesa Maia Hi Maia Hu Maia Haha. După asta, când foarte puțină lume se aștepta, cei trei și-au rupt cămeșile de pe ei și pe tricouri era scris celebrul hashtag #nuplaha!

În acel moment, ca prin minune emisia la Publika s-a întrerupt, iar Ozone a fost rugată să nu mai înjure în public în centru Chișinăului. Asta pentru că #nuplaha a fost declarată înjurătură extrem de politică și a fost scoasă în afara legii.

Cu toate acestea, Ozone a reușit să adune ropote de aplauze, iar cei care erau prezenți în piață au strigat într-un cor: Plahotniuc, nu uita, pușcăria-i casa ta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Ozone-Nuplaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Ozone-Nuplaha-copy-300x300.jpgadminSocial
Ceea ce promitea să fie un spectacol pe cinste s-a transformat într-o adevărată revoluție. Formația Ozone a demonstrat de ce este cea mai iubită formație din Moldova. Dan Bălan și frații săi de trupă au cântat o odă Maiei Sandu închinându-i piesa Maia Hi Maia Hu Maia Haha. După asta, când...

Comentează