Echipa Națională de fotbal a Moldovei a atins în acest an un record care nu va fi egalat niciodată de nicio altă echipă națională. Fotbaliștii noștri sunt singurii din lume care nu au luat, nu iau și nici nu vor lua vreodată un gol la vreun Campionatul Mondial de Fotbal.

”Sbornaya Moldovei este mai tare decât Sbornaya Germaniei, Spaniei, Argentinei. Dacă aceste echipe au luat deja goluri la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, ei ghine, Sbornaya Moldovei nu a luat niciun gol la acest campionat. Bravo, maldaveni! Ne ținem ghine. De altfel, apărarea Moldovei este impenetrabilă, istoria ne arată că noi nu am luat niciodată gol la Campionatul Mondial. Este strategia noastră de a nu participa și a avea cea mai bună apărare”, a declarat Leonea Iaibu, antrenorul Echipei de Fotbaliști ai Moldovei.

Există însă un risc în această strategie. Pentru că aleargă ca niște șchiopi, pentru că sunt chiori și nu văd cui pasează, pentru că se mișcă ca niște babe de 90 de ani, fotbaliștii moldoveni vor fi retrogradați la Campionatul Mondial de Paralimpici. Adică vor juca pe viitor doar cu fotbaliști fără un picior, fără o mână. Antrenorul Moldovei dă însă asigurări că și în acest caz vom pierde și nu avem nicio șansă să ajungem la Campionatul Mondial de Fotbal. Așa că recordul nostru nu este în pericol.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Fotbal-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Fotbal-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Echipa Națională de fotbal a Moldovei a atins în acest an un record care nu va fi egalat niciodată de nicio altă echipă națională. Fotbaliștii noștri sunt singurii din lume care nu au luat, nu iau și nici nu vor lua vreodată un gol la vreun Campionatul Mondial de...

Comentează