Nicolae Timofti decoreaza bradul copy

De ce arată bradul din centrul Chișinăului atât de prost și sărăcăcios? Explicația este simplă. Din păcate, de decorarea lui s-a ocupat chiar președintele Republicii Moldova, Nick’O’Laye Team Off Tea. În loc să-l decoreze cu beculețe, Team Off Tea l-a decorat cu ordinul Republicii și alte prostii de medalii fără sens.

”De ce mă mai puneți să vă decorez bradul? Lumea zice că nu fac nimic pentru Moldova, iar când mă pun pe treabă, lumea se plânge că mă bag. M-am săturat. Apredeliți-vă! Ce vreți? Că noi avem… nu știu ce avem. Eu asta fac toată ziua, dau medalii. Când ați zis că trebuie să decorez bradul m-am gândit că vreți să-l decorez pentru merite deosebite în propășirea Crăciunului”, a declarat președintele Republicii Moldova, Nick’O’LayOe Team Off Tea, pentru Agenția de presă Sputinik.

Experții de pe facebook susțin că nu este singurul ordin care se vede pe brad. Sunt câteva sute de medalii pentru mamă eroină, zeci pentru apărarea patriei și foarte multe pentru merite uriașe de stat degeaba. Nick’O’LayOe Team Off Tea va începe să decoreze și case pentru Crăciun, susțin experții de pe facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Nicolae-Timofti-decoreaza-bradul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Nicolae-Timofti-decoreaza-bradul-copy-300x300.jpgadminMonden
De ce arată bradul din centrul Chișinăului atât de prost și sărăcăcios? Explicația este simplă. Din păcate, de decorarea lui s-a ocupat chiar președintele Republicii Moldova, Nick'O'Laye Team Off Tea. În loc să-l decoreze cu beculețe, Team Off Tea l-a decorat cu ordinul Republicii și alte prostii de medalii fără...

Comentează