Bradul lui Renato copy

Bălțiul are cel mai original brad din lume. Potrivit reprezentanților Cărții Recordurilor, pomul de Crăciun seamănă izbitor de mult cu un penis. Chiar și așa, locuitorilor orașului Bălți le place bradul lor, mai ales că a fost ales chiar de Renato Usatîi. Primarul susține că bradul este un simbol a ceea ce face el în Bălți.

”Te uiți la bradul pus de mine în Bălți și realizezi că este exact ce am făcut eu în oraș. Mi-am băgat… bradul în Bălți. Apropo, bradul meu este mai mare decât braduțul lui Chirtoacă. Asta ați putea vedea și voi… De fapt, nu puteți, pentru că eu nu am fost niciodată în Bălți de când m-ați ales primar”, a spus Renato Usatîi.

Primarul din orașul Bălți promite și niște decorații speciale pentru bradul său. Acesta a anunțat că l-a rugat deja pe prietenul său, Igor Dodon, să-i creeze o husă mare, din material de prezervativ, care să se întindă și să protejeze pomul până de revelionul pe stil vechi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Bradul-lui-Renato-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Bradul-lui-Renato-copy-300x300.jpgadminSocial
Bălțiul are cel mai original brad din lume. Potrivit reprezentanților Cărții Recordurilor, pomul de Crăciun seamănă izbitor de mult cu un penis. Chiar și așa, locuitorilor orașului Bălți le place bradul lor, mai ales că a fost ales chiar de Renato Usatîi. Primarul susține că bradul este un simbol...

Comentează