După o lună de stat în Moldova, Brad Pitt are probleme grave cu Angelina Jolie. Americanca l-a dat afară din casă și anunță că intentează din nou divorțul. Toate acestea s-au întâmplat, spun purtătorii de cuvinte ale vedetei internaționale fix după ce Brad a aterizat în America din Moldova.

”El și înainte avea probleme cu alcoolul, dar de când s-a întors din Moldova, o început tare mult să-i placă bunișorul. S-a apucat de băut. Și-a adus din Moldova mai multe butleajte de vin Gura Căinarului și suge din ele de parcă ar fi niște țâțe. Când și cați este la crâșmă și cere să bea pe caiet. Mai deunăzi s-a dus în Manhattan și căuta Piața Centrală să bea o sută de grame de Spicușor”, a declarat Angelina Joli pentru redactorii moldovesti.info.

Brad Pitt neagă acuzațiile și spune că este un moldovan normal.

”Eu nu sunt alkagolik. Eu beu să mă raslaghesc. La masă beu și eu un pahar de jin ca să-mi dea gust la mâncare. Ieri am băut un pic mai mult, dar nu pentru că sunt alkagolik, ci pentru că au fost 40 de sfinți și, după tradiția moldovenească, am dat peste cap 40 de păhare”, spune Brad Pitt în apărarea sa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Brad-Pitt-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Brad-Pitt-Moldova-copy-300x300.jpgadminMonden
După o lună de stat în Moldova, Brad Pitt are probleme grave cu Angelina Jolie. Americanca l-a dat afară din casă și anunță că intentează din nou divorțul. Toate acestea s-au întâmplat, spun purtătorii de cuvinte ale vedetei internaționale fix după ce Brad a aterizat în America din Moldova. ”El...

Comentează