Botgros batut copy

Nicolae Botgros a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut crunt la o nuntă. Maestrul mărturisește că s-a ales cu politraumatisme pentru că a refuzat să cânte, la cererea nuntașilor, piesa compusă de Carla’s Dreem ”Du-te-n keeszda mă-tii”.

“Eu le-am explicat, invitaților la nuntă, că pentru o sumă respectabilă pot cânta chiar și ceva de Ionel Istrati sau din repertoriul Nataliei Morar. Știți cea cu mașina arsă. Cunosc multe piese de ale lui Adrian Ursu, dar încă nu am învățat cuvintele de la ultima piesă a marilor cântăreți și interpreți naționali care se numesc Carla. Invitații de la nuntă s-au supărat și au sărit asupra mea. A încercat și tamadaua să mă apere, dar degeaba. Erau tare nervoși”, povestește printre lacrimi Botgros.

În apărarea lor, nuntașii spun că este impardonabil din partea interpreților să se prezinte la nunți și petreceri fără piesele Carla’s Dreem.

“Eu înțeleg să nu ai cântecele lui Kabzon în repertoriu sau să nu mai cânți cântecele Alei Pugaciova. Dar Carla’s Dreem… Dă-te-n keeszda mă-tii de cântăreț. Aceasta este clasica! Din partea lui Botgros a fost un gest de dispreț maxim față de nuntași. Nu o să-l mai invite nimeni la nunți. Cariera lui s-a încheiat aseară, după ce a demonstrat că nu știe nimic din Carla’s Dreem”, subliniază și nănașul bătăuș.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Botgros-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Botgros-batut-copy-300x300.jpgadminMonden
Nicolae Botgros a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost bătut crunt la o nuntă. Maestrul mărturisește că s-a ales cu politraumatisme pentru că a refuzat să cânte, la cererea nuntașilor, piesa compusă de Carla's Dreem ”Du-te-n keeszda mă-tii”. 'Eu le-am explicat, invitaților la nuntă, că pentru...

Comentează