Cristiano Ronaldo a făcut o declarație bombă aseară. Când toată lumea se aștepta să audă că fotbalistul este gay, acesta a șocat audiența anunțând că nu se mai transferă la Juventus, ci la Zimbru Chișinău. Cristiano a mai povestit că este de fapt moldovean care a emigrat în Portugalia cu părinții când avea vreo 5 ani.

”Nu mă numesc Cristiano Ronaldo. Numele meu de moldovean este Costea Ronaldăraru. Doar că râdeau colegii de clasă de mine, așa că mi-am schimbat numele. Nu am vrut să recunosc până acum că sunt moldovean, pentru că am o groază de verișori în Moldova și toți ar fi dorit să-i aduc în Portugalia sau în Spania. Toată viața mi-am dorit să joc la Zimbru Chișinău și în sfârșit acest vis mi se îndeplinește. Asta ca să vadă toate neamurile mele că sunt fotbalist mare”, a declarat la conferința de presă în exclusivitate pentru redactorii moldovesti.info, Costea Ronaldăraru, zis și Cristiano Ronaldo.

Declarațiile incendiare ale lui Costică Ronaldăraru au pus pe jar întreaga Portugalie. Și asta pentru că Federația de Fotbal de la Chișinău a trimis deja o petiție la UEFA prin care cere să i se interzică lui Costea să mai joace pentru Portugalia și să vină în echipa națională a Moldovei. Mai mult, golurile marcate de Costea Ronaldăraru ar putea fi invalidate. Astfel că Portugalia riscă să rămână fără cupele câștigate, iar Real Madrid să dea faliment, pentru că Zimbru Chișinău va juca în acest an în Champions League.

Colegii lui Ronaldo de la Real Madrid susțin că aveau bănuieli că Cristiano ar putea fi moldovean și că ar dori să meargă la Zimbru, ci nu la Juventus. Acesta mânca prea multă răsărită, cânta cântece de Carla’s Dreams și îi plăcea foarte mult vinul Gura Căinarului. După acest scandal, UEFA va ancheta Portugalia să vadă câți moldoveni joacă în echipa națională și câți sunt în această țară doar la cules portocale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Cristiano-Ronaldo-moldovean-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Cristiano-Ronaldo-moldovean-copy-300x300.jpgadminInternațional
Cristiano Ronaldo a făcut o declarație bombă aseară. Când toată lumea se aștepta să audă că fotbalistul este gay, acesta a șocat audiența anunțând că nu se mai transferă la Juventus, ci la Zimbru Chișinău. Cristiano a mai povestit că este de fapt moldovean care a emigrat în Portugalia...

Comentează