Nata Albot Festivalul Corturilor copy

Răsturnare de situații în cazul protestului din PMAN. Se pare că o mână nevăzută i-a organizat pe oamenii care protestează acolo. Deși unii au crezut că frații Țopa, verișorii cântărețului Gheorghe Țopa, sunt cei care îi manipulează pe protestatari, lucrurile nu stau așa. Din investigațiile Rice Projector, o festivăloagă foarte cunoscută i-a păcălit pe oameni să iasă în centrul Chișinăului. Mai mulți politicieni s-au arătat deja nemulțumiți de Festivalul Corturilor.

”Nu putem să dăm încă nume, dar din informațiile noastre, festivăloaga se află în Canada, de unde controlează cu o mână de fier mai multe festivaluri. Bănuim că în centrul Chișinăului este un festival de corturi. Doar ea reușește să adune mulți oameni, altfel nu ar fi venit atâta lume. Este mâna festivăloagei”, spune Mihai Ghimpu, proprietarul Partidului Liberal.

Intrările la festivalul corturilor nu sunt gratuite, cei care vin în centru trebuie să plătească bani ca să doarmă aici. Mai mult, polițiștii au descoperit astăzi un tânăr care a venit cu un cocktail și iarbă la festival. Iarba era lavandă, iar după ce a fumat-o Andrei a început să strige: ”Jos Kirkorov! Jos Maia Sandu!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nata-Albot-Festivalul-Corturilor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Nata-Albot-Festivalul-Corturilor-copy-300x300.jpgadminMonden
Răsturnare de situații în cazul protestului din PMAN. Se pare că o mână nevăzută i-a organizat pe oamenii care protestează acolo. Deși unii au crezut că frații Țopa, verișorii cântărețului Gheorghe Țopa, sunt cei care îi manipulează pe protestatari, lucrurile nu stau așa. Din investigațiile Rice Projector, o festivăloagă...

Comentează