Bancnota 1 milion lei copy

Republica Moldova este printre puținele țări din lume care va introduce o bancnotă de un milion. Lucrul acesta este extrem de necesar în condițiile în care în țara noastră există oameni care scot banii din bănci cu Kamazurile. Potrivit funcționarilor din BNM, 101 oameni de afaceri, angajați toți în aceeași instituție de stat din centrul Chișinăului, lângă Președinție, au făcut mai multe solicitări în acest sens.

”Cei 101 oameni de afaceri care lucrează în instituția de stat, căreia nu vreau să-i dau numele, au insistat că au probleme cu transportul banilor. Una este să transporți un miliard în bancnote de 1000 de lei, ai nevoie de 20 de Kamazuri, și alta este să duci un miliard în bancnote de un milion de lei, încap într-o borsetkă”, a declarat directorul pe bancnote din cadrul BNM, Ilan Shor.

Bucuroși că au scăpat de grija transporturilor banilor, mai mulți oameni de afaceri din instituția de stat în care lucrează 101 angajați au sărbătorit evenimentul lângă fostul lor coleg, Vlad Plahotniuc, în clubul Drive din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Bancnota-1-milion-lei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Bancnota-1-milion-lei-copy-300x220.jpgadminFinanțe
Republica Moldova este printre puținele țări din lume care va introduce o bancnotă de un milion. Lucrul acesta este extrem de necesar în condițiile în care în țara noastră există oameni care scot banii din bănci cu Kamazurile. Potrivit funcționarilor din BNM, 101 oameni de afaceri, angajați toți în...

Comentează