mitropolitul-vladimir-bmw-ars-copy

Managerul general al Moldovei are o mare scârbă. Mașina sa preferată, un BMW semiorkă, i s-a aprins și a ars ca o lumânare în fața catedralei. A fost greșeala mitropolitului. Acesta o recunoaște deschis și anunță că a uitat cadelnița aprinsă în bardachokul limuzinei.

”Tocmai ce am fost să sfințesc niște lingăuri de aur și niște Porsche. Bucuros că am strâns câteva sute de mii de euro, am mâncat mai multă anafură cu vin. M-am călăbășit oleacă și când am intrat în mașină am uitat să sting cadelnița. Am pus-o aprinsă în bardachok, de acolo s-a aprins”, a declarat managerul general al mitropoliei Moldovei.

Când s-a trezit dimineață, managerul și-a pus mâinile în cap. După o jumătate de oră în care a înjurat rusește, mitropolitul a dat din mână a pagubă. Managerul mitropoliei susține că în jumătate de săptămână urmează să-și cumpere altă mașină. Iar la Crăciunul din acest an va cumpăra chiar avionul privat al lui Vlad Plahotniuc. Coordonatorul Moldovei își vinde avionul pentru că a furat atât de mult, încât nu mai știe ce să facă cu banii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mitropolitul-Vladimir-BMW-ars-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Mitropolitul-Vladimir-BMW-ars-copy-300x300.jpgadminSocial
Managerul general al Moldovei are o mare scârbă. Mașina sa preferată, un BMW semiorkă, i s-a aprins și a ars ca o lumânare în fața catedralei. A fost greșeala mitropolitului. Acesta o recunoaște deschis și anunță că a uitat cadelnița aprinsă în bardachokul limuzinei. ”Tocmai ce am fost să sfințesc...

Comentează