Procuororii CNA ne-au salvat fața și spatele. Aceștia au reușit să-l prindă și să-l aresteze pe bloggerul rus Varlamov pe aeroportul internațional Ilan Shor din Chișinău. Procuororii l-au acuzat de denigrarea Chișinăului după ce bloggerul rus a spus că nu-i place orașul nostru frumos și curat.

”Cum poate să spună că Chișinăul este spurcat, murdar, plin de gropi, plin de cetățeni care aruncă gunoaie pe străzi, cu o Piață Centrală ca o bombă nucleară, cu câini vagabonzi, cu transport în comun infect, cu butci la tot pasul? Cum poate să zică așa ceva? Doar atunci când voiam să-l criticăm nahren pe Chirtoacă avea voie să spună asta. Acum nu mai este voie. Gata, s-a terminat cu critica. Acum este cel mai frumos oraș european. Mâine sau poimâine se apucă să denigreze Moldova sau, Doamne Ferește, pe domnul Plaha”, a declarat procuororul Leonea Iaibu.

Pentru că li s-a umflat smântâna patriotismului în piept, procuororii l-au obligat pe Varlamov să șteargă toate comentariile negative despre capitală, apoi i-au luat vinul moldovenesc, i-au dat un picior în fund și l-au suit în avion. Varlamov nu mai are voie să calce în Moldova noastră și să spună adevărul despre Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Varlamov-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Varlamov-CNA-copy-300x300.jpgadminMonden
Procuororii CNA ne-au salvat fața și spatele. Aceștia au reușit să-l prindă și să-l aresteze pe bloggerul rus Varlamov pe aeroportul internațional Ilan Shor din Chișinău. Procuororii l-au acuzat de denigrarea Chișinăului după ce bloggerul rus a spus că nu-i place orașul nostru frumos și curat. ”Cum poate să spună că...

Comentează