Dramă în viața unui redactor moldovesti.info. Acesta a mărturisit chiar cu gurița lui în timpul unei ieșiri redacționale prin baruri, bodegi sau cantine unde se toarnă spirtoase că are probleme în viața intimă. Potrivit redactorului, a cărei identitate o protejăm: mai bine de o săptămână nu i se scoală, iar femeile au început să-l ocolească din cauza problemei.

Redactorul moldovesti și-a amintit că a primit amenințări cu blesteme din partea societății civile, dar mai ales din partea bisericii, după ce a scris mai multe articole despre ONG-uri și managerul SRL Mitropolia Moldovei. ”În unul dintre blesteme știu că se vorbea ceva despre cocoșelul meu. Dar nu credeam că vor merge atât de departe, încât să-l oprească definitiv”, a declarat redactorul murdar pe cămașă de vin roșu.

Amintim, că blestemele au fost scoase în afara legii în Moldova, după ce Mihai Ghimpu a ajuns să fie aproape prost din cauza unor astfel de încantări aruncate asupra sa. De fapt,potrivit unor surse demne de încredere, care lucrează noapte de noapte pe Albișoara, colegul nostru, redactorul moldovesti.info, avea probleme cu sculatul demult și este puțin probabil ca preoții să aibă un talent așa de mare la blestemuri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Impotenta.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Impotenta-150x150.jpgadminMonden
Dramă în viața unui redactor moldovesti.info. Acesta a mărturisit chiar cu gurița lui în timpul unei ieșiri redacționale prin baruri, bodegi sau cantine unde se toarnă spirtoase că are probleme în viața intimă. Potrivit redactorului, a cărei identitate o protejăm: mai bine de o săptămână nu i se scoală, iar femeile...

Comentează