Bleagherul plahotniucist, al cărui nume nu-l poți scrie sau rosti pentru a nu-ți murdări limba sau tastatura, a explicat cu lux de amănunte de ce a comparat nașterea cu defecarea. Bleagherul susține că a investigat problema anusoidal, iar acum este sigur de asta sută la sulă.

”Știți cum se zice, așa cum ești construit, așa vezi lumea. De asta am zis eu că defecarea seamănă cu nașterea pentru că fix așa am apărut eu pe lume. Este ușor să câștigi bani în Moldova fiind un defecat. Politicienii de la putere au nevoie de astfel de oameni. Există, desigur, și dezavantaje, lumea nu mai vrea să vorbească cu tine, își acoperă nasul când te vede, traversează pe partea cealaltă a drumului. Cei mai supărați sunt cei care calcă pe mine, pardon, în mine”, a declarat bleagherul plahotniucist.

Din fericire, internetul nu are încă miros, așa că bleagherul își continuă nestingherit activitatea. Apropo, nu este singurul bleagher folosit de Plahotniuc ca hârtie igienică. Cei care nu îi cunosc pe acești bleagheri, nu trebuie decât să deschidă WC-ul Publik, care așa se și numește Publika WC și o să-i vadă pe maronii acolo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Blogger-cacat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Blogger-cacat-copy-300x300.jpgadminPolitic
Bleagherul plahotniucist, al cărui nume nu-l poți scrie sau rosti pentru a nu-ți murdări limba sau tastatura, a explicat cu lux de amănunte de ce a comparat nașterea cu defecarea. Bleagherul susține că a investigat problema anusoidal, iar acum este sigur de asta sută la sulă. ”Știți cum se zice,...

Comentează