O situație extrem de alarmantă s-a întâmplat la Publika WC aseară, chiar în timpul unei emisiuni. Mai mulți bleagheri, anal-iști și jurnaliuște s-au intoxicat grav. Aceștia erau la o emisiune despre herevoznaetșizahuinea când a început să li se facă rău, adică să urle, să rage, să le iasă zăbale pe gură. A fost chemată imediat salvarea de la spitalul din Costiujeni.

”Din păcate am fost chemați prea târziu. Bleagherii, anal-iștii și jiurnaliuștele s-au intoxicat după ce au mâncat prea mult rahat la Publika WC. Noi am încercat să le facem spălături pe creier, să îi facem să revină la conștiința normală. Dar ei erau deja intoxicați prea tare. Ne-am declarat neputincioși în fața unei astfel de intoxicații radicale. Dacă mâncau mai puțin rahat, aveau o șansă să poată ieși în lume, să nu fie considerați niște râsuri”, a declarat Leonea Iaibu, medicul ambulatoriu de pe ambulanța spitalului din Costiujeni.

Singura soluție în acest caz este una singură. Bleagherii, anal-iștii și jiurnaliuștele de la Publika WC trebuie izolați complet de societate. Ca să scăpăm complet de acești oameni intoxicați, de la care pute a lingăi, trebuie trimiși în Coreea de Nord sau, în cel mai rău caz, în Transnistria.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Publika-Cristian-Tabara-toaleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Publika-Cristian-Tabara-toaleta-copy-300x300.jpgadminPolitic
O situație extrem de alarmantă s-a întâmplat la Publika WC aseară, chiar în timpul unei emisiuni. Mai mulți bleagheri, anal-iști și jurnaliuște s-au intoxicat grav. Aceștia erau la o emisiune despre herevoznaetșizahuinea când a început să li se facă rău, adică să urle, să rage, să le iasă zăbale...

Comentează