Moment stânjenitor pentru câțiva gospodari din satul Băcioi de lângă Chișinău. Aceștia spun că vor regreta toată viața că au invitat-o pe Geta Burlacu să le cânte la hramul satului. ”Noi am chemat-o că a fost la Evrovidinie, dar doamna Geta a urcat pe scenă și a început să scoată niște sunete ciudate, de ni s-au speriat copiii din măhală”, spune primarul satului Ioan Poalălungă.

Potrivit martorilor, în total 25 de copii au fost duși de urgență să fie descântați de o babă de la Vadul lui Vodă. Coșmarul sătenilor nu s-a terminat aici. Imediat ce a coborât de pe scenă, Geta Burlacu a cerut să mănânce. ”Noi am trimis-o în cămară unde ținem mâncarea ca să-și i-a o farfurie de răcituri, o bucățică de carne afumată. Ea însă a halit toată mâncarea pregătită pentru 50 de oameni”, povestește Andrei Strah, un gospodar din Băcioi.

Sătenii spun că nu au văzut așa ceva încă de pe vremea foametei. Geta Burlacu a mâncat doi cozonaci, o pască, 5 farfurii de răcituri, un lighean de salată olivie și o jumătate de porc. L-ar fi mâncat pe tot, dar au oprit-o sătenii. Contactată de redactorii moldovesti.info, Geta a declarat că s-a oprit doar pentru că este la dietă, iar mâncarea oricum era puțină.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Geta-BUrlacu-Porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Geta-BUrlacu-Porc-copy-150x150.jpgadminMonden
Moment stânjenitor pentru câțiva gospodari din satul Băcioi de lângă Chișinău. Aceștia spun că vor regreta toată viața că au invitat-o pe Geta Burlacu să le cânte la hramul satului. ”Noi am chemat-o că a fost la Evrovidinie, dar doamna Geta a urcat pe scenă și a început să scoată niște...

Comentează