Alertă printre consumatorii de bere Chișinău. Potrivit unor zvonuri, câțiva angajații ai companiei ar fi urinat în mai multe sticle. Ulterior acestea ar fi ajuns pe rafturile magazinelor din capitală. În ultima perioadă, tot mai mulți consumatori de Bere Chișinău s-au plâns pe gustul ciudat al produsului.

Eu, chiar dis-de-dimineață, când am băut două beri cu Vasea ziceam, măi, da berea asta parcă aduce a pișat de bou”, a declarat supărat Grișa, unul dintre consumător fideli ai berii Chișinău. ”Mai curând e o combinație între pișat de cal și de bou”, l-a corectat amicul său Vasea.

Contactați de moldovești.info, reprezentanții producătorului Bere Chișinău dezmint categoric aceste informații. ”Putem garanta că niciun angajat de-al nostru nu a urinat în sticlele cu băutură. Și asta pentru că toți angajații Bere Chișinău, ca să fie mai productivi și să nu piardă vremea pe la WC, poartă pampers. În ce privește gustul unic al produsului nostru, acesta este normal să aducă un pic a urină. Chiar în denumire este specificat acest lucru – bere Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Bere-Pisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Bere-Pisinau-copy-150x150.jpgadminSocial
Alertă printre consumatorii de bere Chișinău. Potrivit unor zvonuri, câțiva angajații ai companiei ar fi urinat în mai multe sticle. Ulterior acestea ar fi ajuns pe rafturile magazinelor din capitală. În ultima perioadă, tot mai mulți consumatori de Bere Chișinău s-au plâns pe gustul ciudat al produsului. ”Eu, chiar dis-de-dimineață, când...

Comentează