Victor Osipov Bataie Hotel copy

Potrivit poliției elene, cearta a început lângă piscină din cauza unui scaun. Se pare că rușii ar fi aruncat lucrurile moldovenilor în apă și au luat scaunul. Acest fapt i-a nemulțumit pe moldoveni care s-au plâns conducerii hotelului. Rușii s-au înfuriat și au sărit la bătaie.

”Au venit moldovenii în Grecia să facă ordine. Ei trebuie să-și știe locul. Ne-au ocupat Transnistria și sunt niște fasciști. Am decis să-i învățăm minte. Scaunul era al nostru, chiar dacă ei l-au ocupat cu haine. I-am bătut așa cum se cuvine ca să nu mai îndrăznească vreodată să se plângă pe noi. Este foarte urât să te duci și să pârăști la conducerea hotelului”, a declarat Mihai Rogozin, un turist rus din Celeabinsk, poliției turce.

Din păcate, mai puțini la număr, moldovenii au fost bătuți foarte crunt de ruși. Potrivit martorilor, au fost 50 de turiști ruși și doar 10 turiști moldoveni. Guvernul de la Chișinău și-a cerut deja scuze de la Vladimir Putin și a anunțat că moldovenii care au creat disconfort turiștilor ruși vor fi condamnați la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Bătaie uriașă între turiștii ruși și turiștii moldoveni într-un hotel din Grecia. S-au bătut inclusiv din cauza Transnistrieihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Victor-Osipov-Bataie-Hotel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Victor-Osipov-Bataie-Hotel-copy-300x300.jpgadminSocialbătaie,Grecia,Transnistria,turiști moldoveni,Turiști ruși
Potrivit poliției elene, cearta a început lângă piscină din cauza unui scaun. Se pare că rușii ar fi aruncat lucrurile moldovenilor în apă și au luat scaunul. Acest fapt i-a nemulțumit pe moldoveni care s-au plâns conducerii hotelului. Rușii s-au înfuriat și au sărit la bătaie. ”Au venit moldovenii în...

Comentează