A fost scandal uriaș la cumătria lui Igor Dodon. Marele eveniment a fost stricat chiar de prietenii lui Dodon care s-au luat la bătaie ca niște proști. Este vorba de migranții sirieni și votanții transnistreni. Toată bătaia a început, desigur, de la un porc.

Sirienii au izbucnit scandalizați când au aflat că la masa de la cumătrie s-au adus bucate din carne de porc. Aceștia au început să arunce cu farfuriile în jurul lor, au început să țipe că ei nu mănâncă carne de porc, că nu de asta l-au ajutat pe Dodon să câștige funcția de prezik.

În scandal s-au implicat transnistrenii. Geloși că sirienii sunt mai iubiți de către Dodon decât ei, votanții transnistreni au început să urle la sirieni: ”blea, idite v jopu. Nash prezik porc. Dodon balshoi porc. Ne nada rashuievyratsa!”

În replică, sirienii, amețiți de vinul Gura Căinarului, au anunțat că ei refuză să se mai închine la un porc și l-au amenințat pe Dodon că pleacă din Moldova. Extrem de speriat, prezikul a încercat să aplaneze conflictul, dar nu a putut face mare lucru. Transnistrenii și sirienii s-au încăierat.

Armata a 14-a a aflat despre acest incident și promite deja să-și trimită niște pacificatori care să aplaneze conflictul cu sirienii din Sadova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Dodon-porc-turban-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Dodon-porc-turban-copy-300x300.jpgadminMonden
A fost scandal uriaș la cumătria lui Igor Dodon. Marele eveniment a fost stricat chiar de prietenii lui Dodon care s-au luat la bătaie ca niște proști. Este vorba de migranții sirieni și votanții transnistreni. Toată bătaia a început, desigur, de la un porc. Sirienii au izbucnit scandalizați când au...

Comentează