Fete bataie pe un hol copy

Scandal cum nu a văzut Parisul pe holurile CNA, acolo unde cele două tinere din viața lui Vlad Filat s-au întâlnit pentru prima dată față în față. Nu se știe cine a început prima bătaia, dar fetele s-au păruit foarte bine, spun procurorii CNA.

”Strigau, curvo, cățeaua naibii. Dă-mi Porschele înapoi. Dă-mi geanta înapoi. Ai fost în Croația cu bărbatul meu. Nu, era bărbatul meu, că mergea la hotel numai cu mine. Ba nu, eu l-am văzut primul. Erau atât de supărate încât zece procurori bine făcuți nu au reușit să le despartă. Abia după ce am adus cheile de la un Porsche și le-am zăngănit un pic s-au despărțit și au început să se uite după chei”, a declarat Adriana Bețișor, procuror CNA.

Cele două tinere acuză la rândul lor CNA-ul că le-a adus împreună intenționat pe holurile insntituției și le-au lăsat să se bată. Dacă organizau audiențele mai bine la CNA, nu ajungeau în situația gravă de a se bate pentru un bărbat, spun Olia și Angela Gonța.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Fete-bataie-pe-un-hol-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Fete-bataie-pe-un-hol-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal cum nu a văzut Parisul pe holurile CNA, acolo unde cele două tinere din viața lui Vlad Filat s-au întâlnit pentru prima dată față în față. Nu se știe cine a început prima bătaia, dar fetele s-au păruit foarte bine, spun procurorii CNA. ”Strigau, curvo, cățeaua naibii. Dă-mi Porschele...

Comentează