Marian Lupu pe targa copy

De la bal la spital. Asta au pățit-o câțiva profesori de la Gheorghe Asachi. Sărmanii dascăli au fost luați la pumni de un fost elev, o matahală de doi metri, care după ce a băut câteva pahare de vodkă și-a amintit de notele proaste. Marian P., în prezent angajat la stat, susține că notele i-au fost puse greșit.

”Ca caracter și ca calitate eu sunt deștept, adică capabil. Numai că, iertați-mi expresia, mat peremat, acești doi huiniuci mi-au pus note mici la matematică cât și la limba moldovenească care o știu bine. Că când eram încă copil vorbeam cu accent frumos limba moldovenească care îmi plăcea. Eram foarte bun și la matematică care știam bine cât face 2 cu 2. I-am zis 22, iar huiniucul de profeseor mi-a pus 4 ca să țin minte cât face”, a spus plin de bulbuci absolventul de doi metri.

Cum era de așteptat, la finalul bătăii, Marian P. a fost scos pe targă și a fost dus de polițiști acasă. De altfel, a fost scandal și la Colonița, unde un alt absolvent, Mihai Gh, a alergat după o profesoară cu pușca. Motivul este incredibil, pe aceasta o cheamă Liuda.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Marian-Lupu-pe-targa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Marian-Lupu-pe-targa-copy-300x300.jpgadminSocial
De la bal la spital. Asta au pățit-o câțiva profesori de la Gheorghe Asachi. Sărmanii dascăli au fost luați la pumni de un fost elev, o matahală de doi metri, care după ce a băut câteva pahare de vodkă și-a amintit de notele proaste. Marian P., în prezent angajat...

Comentează