Maia Sandu Corina Fusu copy

Întâlnire de gradul zero la un coafor din mall. Aici s-au întâlnit actualul și fostul ministru al educației. Cele două doamne s-au bătut și s-au înjurat ca la Piața Centrală. Întâmplarea a făcut că ambele aveau programare la același coafor, în aceeași zi, la aceeași oră.

”Vaca asta proastă, netrebnica asta cu două clase la grădinița Harvard, voia să-mi ia programarea de la coafor. I-am spus să o frece de acolo că nu mai este ministru și de îi trag o poșetă plină cu rujuri, îi fac capul cameră de supraveghere. Ea mi-a arătat limba și m-a scuipat. Am apucat-o de păr și am dat-o cu capul de oglinzi”, le-a spus Corina Fusu polițiștilor veniți să le calmeze pe doamne.

”Am venit la coafor prima. Când colo aflu că debila asta care se folosește de munca mea vrea să intre în față. Eu am fost prima la minister și am voie să fiu prima și la coafor. Când colo începe să mă înjure ca o spurcăciune. Nu am mai rezistat și am scuipat-o între ochii ei de chioambă rășhirată. Este o scrumbie prăjită fără ulei”, le-a explicat Maia Sandu polițiștilor.

Din păcate, scandalul nu a ajuns în presă. Asta pentru că polițiștii nu au înregistrat bătaia. Aceștia au scris în procesul verbal că la coaforul de la mall a avut loc o dezbatere pe probleme de politică educațională.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Maia-Sandu-Corina-Fusu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Maia-Sandu-Corina-Fusu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Întâlnire de gradul zero la un coafor din mall. Aici s-au întâlnit actualul și fostul ministru al educației. Cele două doamne s-au bătut și s-au înjurat ca la Piața Centrală. Întâmplarea a făcut că ambele aveau programare la același coafor, în aceeași zi, la aceeași oră. ”Vaca asta proastă, netrebnica asta...

Comentează