Bataie fani Constantin Tutu copy

Poliția a intervenit cu gaze lacriomogene și cu gaze de cahlă pentru a despărți suporterii moldoveni. Aceștia s-au luat la bătaie din cauza meciului de fotbal Portugalia – Franța în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. După ce a pierdut echipa lor, moldovenii care lucrează în Franța le-au strigat moldovenilor care lucrează în Portugalia: ”cemodan, vagzal, Portocalia”. Lucrul acesta i-a enervat foarte tare pe moldovenii din Portugalia. Fără să stea prea mult pe gânduri, ei au țipat: ”să ne mâncați legushka dintre picioare!”

A fost picătura care a umplut paharele de vin de Gura Căinarului. Aflați sub influența băuturilor răcoroase și spirtoase, moldovenii au sărit unii la alții la bătaie. Din păcate, printre cei bătuți nu s-a aflat și Mihai Ghimpu, cunoscut printre pacienții spitalului Costiujeni ca Liudmila Feodorovna. Din primele informații, tabăra condusă de Leonea Portocalo Ibaldo, moldovean din Portugalia, a reușit inițial să-i sperie pe moldovenii conduși de Jănea Notrpuldanvotrcur, moldovean francez. Asta pentru că moldovenii portughezi au fost ajutați de moldovenii care lucrează în Spania.

În încăierare s-au implicat și moldovenii care lucrează la Rusia, conduși de Costea Țuțovici. Așa se face că Leonea Portocalo Ibaldo și acoliții săi au fost bătuți măr. Moldovenii care lucrează în Marea Britanie nu s-au implicat însă în toată această daraveră, explicând că sunt în plin proces de Brexăit. Poliția i-a arestat pe câțiva fani și i-a acuzat de furtul miliardului. Sanda Filat a anunțat deja că va cere partajarea averilor acestora.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Bataie-fani-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Bataie-fani-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminSocial
Poliția a intervenit cu gaze lacriomogene și cu gaze de cahlă pentru a despărți suporterii moldoveni. Aceștia s-au luat la bătaie din cauza meciului de fotbal Portugalia - Franța în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. După ce a pierdut echipa lor, moldovenii care lucrează în Franța le-au strigat...

Comentează