Renato Usatîi Igor Dodon Bataie copy

Renato și Dodon, doi politicieni de la Chișinău s-au bătut noaptea trecută într-un club din capitală, informeaza poliția. Potrivit agenților care au fost chemați de urgență, bătăușii erau în stare gravă de ebrietate, iar scandalul a pornit de la o ceartă politică. Fost scufundător de performanță, Igor Dodon l-a bătut destul de rău pe Renato. Umilit de Dodon, primarul din Bălți i-a fixat o așa-numită ”strelkă” socialistului.

”Eu eram cu niște prieteni foarte buni în club, mai glumeam, ne mai puneam mâinile pe la fund, ca între băieți. A venit acest Dandon și m-a făcut pe mine gomik. Cică să mă duc la gomicii mei din Moscova. Nu am răbdat și i-am spus că știu tot ce a făcut sub biroul lui Putin și atunci a sărit la bătaie. M-am enervat și l-am chemat la strelkă”, a declarat Renato Usatîi pentru redactorii moldovesti.info.

Igor Dodon susține însă că ca de obicei el s-a dat la fund pentru că este scufundător și pe el nu-l deranjează homosexualitatea lui Renato. L-a certat doar că i-a luat-o pe Marina Rădvan de la el din partid: ”dacă îi plac băieții de ce nu l-a luat pe Constantin Țuțu de la Plahotniuc?”

Bătaie într-un club din Chișinău între Renato și Dodon. S-au certat din cauza unor deputațihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Renato-Usatîi-Igor-Dodon-Bataie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Renato-Usatîi-Igor-Dodon-Bataie-copy-300x300.jpgadminPoliticbătaie,club,Igor Dodon,Renato Usatii
Renato și Dodon, doi politicieni de la Chișinău s-au bătut noaptea trecută într-un club din capitală, informeaza poliția. Potrivit agenților care au fost chemați de urgență, bătăușii erau în stare gravă de ebrietate, iar scandalul a pornit de la o ceartă politică. Fost scufundător de performanță, Igor Dodon l-a...

Comentează