Scene de groază au avut loc în Parlament. Deputatul Costea Țuțu a fost făcut knock out chiar de deputata Maria Ciobanu. Asta după ce Țuțu a avut impertinența să spună că el băzărește moldovenește. Enervată de tupeul și bădărănia deputatului PD, deputata i-a aplicat un priiom pe care nimeni nu i l-a arătat până acum lui Țuțu.

Maria Ciobanu l-a trăsnit în cap pe Țuțu cu gentuța sa. Din păcate pentru Țuțu, în gentuță era un lucru pe care nu l-a văzut în viața sa, o carte. Și nu orice carte, ci întreg romanul ”Război și pace”. Cum nimeni nu l-a învățat cum să se apere de un priiom în care este bătut în cap cu cartea, Țuțu a căzut lat la pământ.

”Blea, pațani, eu nu m-am așteptat să fiu bătut așa de tare în cap cu o carte. Za bazar atveceaiu. Iaka di shi tătă viața mea eu m-am ferit de cărți și nu am intrat în bibliotecă. Niciodată nu știi când îți chică o carte în cap. Noroc că deputata prosto Maria nu avea în geantă cel mai periculos roman pentru mine – Idiotul”, a declarat în lacrimi deputatul Costea Țuțu de pe patul de spital.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Maria-Ciobanu-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Maria-Ciobanu-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scene de groază au avut loc în Parlament. Deputatul Costea Țuțu a fost făcut knock out chiar de deputata Maria Ciobanu. Asta după ce Țuțu a avut impertinența să spună că el băzărește moldovenește. Enervată de tupeul și bădărănia deputatului PD, deputata i-a aplicat un priiom pe care nimeni...

Comentează