Cum era de așteptat, mitingul de astăzi împotriva corupției, a sărăciei și a politicienilor de la putere s-a terminat cu un mardaboi pe cinste. Taberele beligerante, pe deoparte susținătorii Partidului Liberal, pe de alta membrii platformei DA, s-au bătut până la sânge. Potrivit martorilor, aceștia și-au cărat pumni și picioare între picioare până când i-a luat ambulanța. Mai mult, protestatarii au aruncat cu rahat unii în alții.

”PMAN este a noastră, noi am fost primii care am vrut să facem un miting aici. Dacă voiau să facă miting, făceau în altă zi. Pentru că suntem singurii care avem dreptul să luptăm împotriva corupției, sărăciei și a politicienilor de la putere, nimeni nu are voie să facă asta”, a declarat ținânduse de cap un reprezentant al Platformei DA, apoi a aruncat cu mult rahat în tabăra adversă.

”Cum am intrat cu Kamazurile în piața cum au început să urle. Eu le ziceam să se dea la o parte, că am adus 20 de Kamazuri, dar ei nu voiau. Eu aici fac chestii importante, număr Kamazurile, dar lor le arde de nu știu ce proteste. A venit unul și m-a apucat de urechi. Este ultima dată când sunt tras de urechi, promit data viitoare să-l bat sau… să fug. Încă nu m-am decis”, a declarat Dorin Chirtoacă, frecându-și o ureche și aruncând, la rândul său, cu niște rahat.

Printre cei care și-au luat-o în cârcă a fost și Chiril Gaburici. Acesta a venit la protest crezând că va cânta Stas Mihailov.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Bataie-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Bataie-PMAN-copy-150x150.jpgadminPolitic
Cum era de așteptat, mitingul de astăzi împotriva corupției, a sărăciei și a politicienilor de la putere s-a terminat cu un mardaboi pe cinste. Taberele beligerante, pe deoparte susținătorii Partidului Liberal, pe de alta membrii platformei DA, s-au bătut până la sânge. Potrivit martorilor, aceștia și-au cărat pumni și...

Comentează