Coada Vama Albita Femeie gravida copy

Coada de la vama Albița este așa de mare, iar oamenii care așteaptă îmbătrânesc atât de tare, că trebuie să iasă la pensie după ce trec vama. Zilele trecute un caz extrem de grav s-a întâmplat. O femeie gravidă a născut în timp ce stătea la coadă. Dar nu a vrut să părăsească vama, pentru că mai avea doar 69 de mii de oameni în față.

Din fericire, copilul s-a născut sănătos. Părinții l-au crescut cum au putut de bine cât au stat în vamă la coadă. Oamenii însă au fost extrem de supărați când au văzut că vameșii continuă să se joace Tanki în timpul serviciului, iar coada nu s-a mișcat din loc un timp îndelungat.

Părinții bebelușului vorbesc de o adevărată bătaie de joc. Oamenii au așteptat atât de mult că atunci când au trecut vama și au ajuns în România, au fost nevoiți să-și dea bebelușul în clasa 1. Acesta a crescut prea mult. Avea deja 7 ani. Angajații vămii de la Albița se apără și cred că s-au mișcat foarte repede: ”să zică bodaproste că nu și-au dat bebelușul la facultate!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Coada-Vama-Albita-Femeie-gravida-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Coada-Vama-Albita-Femeie-gravida-copy-300x300.jpgadminInternațional
Coada de la vama Albița este așa de mare, iar oamenii care așteaptă îmbătrânesc atât de tare, că trebuie să iasă la pensie după ce trec vama. Zilele trecute un caz extrem de grav s-a întâmplat. O femeie gravidă a născut în timp ce stătea la coadă. Dar nu a...

Comentează