curtea-constitutionala-copy

O lume întreagă a fost șocată când Curtea ConstiȚuțu-anală a decis că Igor Dodon a fost ales în mod democratic și fără încălcări prezerședinte. Oamenii credeau că Curtea ConstiȚuțu-anală va anunța, așa cum este normal, reluarea alegerilor. De unde? Președintele Curții ConstiȚuțu-anale a decis altfel, iar sute de mii de moldoveni au ahuit.

Dar această decizie debilizatoare nu este singura. Curtea ConstiȚuțu-anală a căzut și mai jos de atât. Astăzi Sașa Tănase a decis să valideze și alegerile din Transnistria. Este o adevărată bătaie de joc. Curtea ConstiȚuțu-anală consideră însă că bablosul face legea în Moldova.

”Igor Dodon a fost ales prezerședinte în mod nedemocratic, cu nerespectarea legilor statului. Au fost sute de mii de transnistreni aduși cu autocare. S-au furat voturi. Diaspora nu a putut vota. S-a implicat biserica. Au fost atâtea nereguli, știm cu toții. Dar asta nu contează. Bablosul este mai important. Iar bablosul este bablos. Chiar și rublele transnistrene sunt bablos. Așa că am validat odată cu alegerile din Moldova și alegerile din Transnistria za adno”, a declarat Sasha Tănase, președintele Curții ConstiȚuțu-anale.

Președintele Transnistriei a mulțumit Curții ConstiȚuțu-anale pentru validare. Președintele Moldovei și Transnistriei s-au felicitat reciproc, apoi au declarat că vor merge de mânuță mai întâi la Vlad Plahotniuc să-l pupe în dos, iar mai târziu la șeful lor direct de la Kremlin. Diseară toată lumea, și de la Tiraspol, și de la Nobil va fi sineaya!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Curtea-Constitutionala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Curtea-Constitutionala-copy-300x300.jpgadminPolitic
O lume întreagă a fost șocată când Curtea ConstiȚuțu-anală a decis că Igor Dodon a fost ales în mod democratic și fără încălcări prezerședinte. Oamenii credeau că Curtea ConstiȚuțu-anală va anunța, așa cum este normal, reluarea alegerilor. De unde? Președintele Curții ConstiȚuțu-anale a decis altfel, iar sute de mii...

Comentează