Tradiția se respectă. Niciun hram fără bătaie. Seara trecută, în centrul Chișinăului s-a încins un mardaboi frate cu moartea. Sute de șorheieni au fost alungați și bătuți de miile de chișăieni veniți să danseze. Chișăienii susțin că șorheienii nu au voie să intre în Chișău.

”După ce l-au votat pe Șor nu au ce să caute în capitală. Bâdlele iestea tuparâlâie să-și vadă de căruțele lor. Sunt niște țărani, au votat un hoț. Orașul nostru este super, iar nouă ne place să fim chișăieni. Noi, chișăienii, pur și simplu vrem să le dăm la bot șorheienilor pentru că sunt înapoiați, dar mai ales pentru că atunci când am mers la ei la plajă la Șorhei ne-au alungat și nu ne-au dat voi să ne zăgărâm”, a declarat Leonea Iaibu, chișăian de la Malaia Malina.

Ca să se răzbune, șoerheienii au anunțat că orice chișăian va fi văzut în Șorhei va fi bătut și trimis înapoi în capitala țării. Ba mai mult, șorheienii sunt deciși să facă un referendum și să declare Republica Separatistă Independentă Democrată VaiFai din Șorhei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Bataie-femei-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Bataie-femei-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminSocial
Tradiția se respectă. Niciun hram fără bătaie. Seara trecută, în centrul Chișinăului s-a încins un mardaboi frate cu moartea. Sute de șorheieni au fost alungați și bătuți de miile de chișăieni veniți să danseze. Chișăienii susțin că șorheienii nu au voie să intre în Chișău. ”După ce l-au votat pe...

Comentează