Bataie Chișirtoceni copy

Tradiția se respectă. Niciun hram fără bătaie. Seara trecută, în centrul orașului Chișirtoacă s-a încins un mardaboi frate cu moartea. Câteva sute de șorheieni au fost alungați și bătuți de miile de chișirtoceni veniți să danseze pe strada pietonală. Martorii lui Chirtoacă susțin că șorheienii sunt niște bâdle tuparâlâie și nu le permit să intre în Chișirtoacă.

”După ce l-au votat pe Șor nu au ce să caute în capitală. Bâdlele iestea tuparâlâie să-și vadă de căruțele lor. Sunt niște țărani, au votat un hoț. Orașul nostru este super, iar nouă ne place să fim cu Chirtoacă care este cel mai tare. Noi, chișirtocenii, pur și simplu vrem să le dăm la bot șorheienilor pentru că sunt înapoiați”, a declarat un chișirtocean de la Partidul Liberal pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să se răzbune, șoerheienii au anunțat că orice chișirtocean va fi văzut în Șorhei va fi bătut și trimis înapoi în capitala țării, în Chișirtoacă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Bataie-Chișirtoceni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Bataie-Chișirtoceni-copy-300x300.jpgadminSocial
Tradiția se respectă. Niciun hram fără bătaie. Seara trecută, în centrul orașului Chișirtoacă s-a încins un mardaboi frate cu moartea. Câteva sute de șorheieni au fost alungați și bătuți de miile de chișirtoceni veniți să danseze pe strada pietonală. Martorii lui Chirtoacă susțin că șorheienii sunt niște bâdle tuparâlâie și...

Comentează