ninja-turtles-salaru-ghimpu-copy

Scandal uriaș la sediul Partidului Liberal, acolo unde a fost atestată prima luptă adevărată din politica moldovenească. Din întâmplare în sediu s-au întâlnit Șalavaru și Liudmila Feodorovna Ghimpu. Cei doi lideri marcanți au început să-și dea uciganie.

Pentru că ambii sunt proprietarii sabiei lui Ștefan cel Mare, au început să se bată în săbii ca cerepașki ninzea. Mărul discordiei îl reprezintă fundul lui Vlad Plahotniuc. Liudmila Feodorovna Ghimpu este extrem de geloasă și vrea să pupe fără concurență curul lui Plaha. În ultima vreme, însă, acesta a fost ocupat și de Șalavaru. Astfel că conflictul era inevitabil.

Din fericire, Vlad Plahotniuc a decis să aplaneze bătaia și l-a trimis de urgență la fața locului pe Constantin Țuțu. Acesta le-a dat la amândoi niște kea-kea, vreo două picioare în ibalnice, astfel că cerepașki ninzea Liuda și Șalavaru s-au despărțit imediat. Plaha i-a avertizat, dacă se mai ceartă, îl va lua prizonier pe Dorin Chirtoacă la CNA.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Ninja-Turtles-Șalaru-Ghimpu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Ninja-Turtles-Șalaru-Ghimpu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș la sediul Partidului Liberal, acolo unde a fost atestată prima luptă adevărată din politica moldovenească. Din întâmplare în sediu s-au întâlnit Șalavaru și Liudmila Feodorovna Ghimpu. Cei doi lideri marcanți au început să-și dea uciganie. Pentru că ambii sunt proprietarii sabiei lui Ștefan cel Mare, au început să...

Comentează