Filat si Shor bataie copy

Întâlnire cu scântei la dușurile închisoarii CNA. Vlad Filat și Ilan Shor s-au bătut ca Vandamme și Bruce Lee. Cei doi și-au împărțit pumni imediat ce s-au văzut. Deși Filat era favorit la câștigarea bătăii, greva foamei l-a afectat, astfel că Ilan Shor a putut să scape nescărmănat. Ba mai mult, a reușit să-i dea câteva picioare în fund lui Filat. Meciul s-a terminat astfel la egalitate. Pușcăriașii și procurorii CNA care au pariat pe victoria lui Filat sunt acum supărați și cer ca cei doi să se vadă la dușuri și mâine.

Acesta nu este singurul incident care zguduie închisoarea CNA. Imediat după ce Shor a intrat la răcoare, din conturile Centrului au dispărut toți banii. În total un miliard de lei. Banii erau pentru cătușe, dar și pentru salariul directorului CNA. Cel mai grav este că în penitenciare a apărut ca prin minune WI-FI. Așa că Vlad Filat a putut scrie mai multe dezvăluiri neinteresante și neimportante pe facebook.

Cu toate acestea, există mari avantaje după ce Shor a intrat la închisoare. La intrarea în CNA, de exemplu, a apărut un Duty Free. Astfel, procurorii CNA pot cumpăra de aici alcool, țigări, prezervative foarte ieftine. Și nu în ultimul rând, Jasmin a promis că va veni și va ține un concert pentru toți pușcăriașii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Filat-si-Shor-bataie-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Filat-si-Shor-bataie-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Întâlnire cu scântei la dușurile închisoarii CNA. Vlad Filat și Ilan Shor s-au bătut ca Vandamme și Bruce Lee. Cei doi și-au împărțit pumni imediat ce s-au văzut. Deși Filat era favorit la câștigarea bătăii, greva foamei l-a afectat, astfel că Ilan Shor a putut să scape nescărmănat. Ba...

Comentează