Un nou sondaj zguduie societatea moldovenească. Sociologii au aflat în cadrul Barometrului de opinie pulică că 40 la sută dintre moldoveni vor să-i pună pe politicieni pe scaunul electric. Pe de altă parte, 30 la sută nu sunt de acord. Aceștia și-ar dori să-i tragă în țeapă, ca pe vremea lui Vlad Țepeș. Există însă și moldoveni foarte umani, cărora le este milă de politicieni. Este vorba de 20 la sută dintre respondenți, care susțin că ar trebui pur și simplu să-i împușcăm pe deputați.

”Barometrul opiniei pulice arată că moldovenii sunt foarte ancorați în realitatea politică. Aceștia au păreri bine formate și argumente închegate despre politicieni și vor să-i omoare pe toți ca unu”, a declarat specialistul american Fool Dumb, expert în opiniologie.

Dorința mortuară și fatală a moldovenilor a crescut mai ales după ce moldovenii au aflat de miliardul furat din bănci. Ca toată lumea să aibă loc și să vadă cum mor politicienii, oamenii cer ca execuțiile să aibă loc pe stadionul Zimbru. Fiecare vrea însă un scaun în primele rânduri să vădă moartea cu ochii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Scaun-electric-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Scaun-electric-Plahotniuc-copy-150x150.jpgadminPolitic
Un nou sondaj zguduie societatea moldovenească. Sociologii au aflat în cadrul Barometrului de opinie pulică că 40 la sută dintre moldoveni vor să-i pună pe politicieni pe scaunul electric. Pe de altă parte, 30 la sută nu sunt de acord. Aceștia și-ar dori să-i tragă în țeapă, ca pe...

Comentează