S-a terminat cu umilința bărbaților moldoveni. Pe 9 martie ei au revenit pe poziția de stăpâni în casele lor cu dreptul, de fapt, cu pumnul drept. Potrivit datelor poliției, începând cu ora 00.01 și până la 8 dimineața au fost înregistrate 1357 de acte de violență domestică în Moldova. 900 s-au soldat cu ochi vineți, 200 cu mâini rupte, 200 cu picioare rupte, 56 de comoții cerebrale și o internare la terapie intensivă.

Leonea Sasati, bărbat moldovean, le-a declarat redactorilor moldovesti.info: ”de 8 martie am respectat legea, nu am lovit-o, nu i-am zis nimic. Pe 9 am bătut-o oleacă, nu ca vecinul Colea. Acela în general i-a dislocat mâna din umăr. Un animal! Nu poți să-ți bați așa femeia. Dar și femeia și-a căutat-o. De 8 martie l-a dus la Fifty Shades of Grey. Normal că bărbatul și-a îmbunătățit tehnica.”

Poliția recunoaște, bărbații exagerează cu bătăile pentru că au fost umiliți de 8 martie. Unii au fost puși să cumpere trandafiri, alții au făcut omletă și cafea. Există bărbați de care femeile și-au bătut joc cu adevărat, aceștia au spălat vasele și hainele. Potrivit unor surse, în Moldova a fost înregistrat până și un caz în care un bărbat ar fi fost obligat împotriva voinței sale să-și sune soacra de 8 martie. Informația nu este deocamdată confirmatî. Polițiștii așteaptă ca soția bărbatului să iasă din comă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Fete-Sexy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Fete-Sexy-300x300.jpgadminSocial
S-a terminat cu umilința bărbaților moldoveni. Pe 9 martie ei au revenit pe poziția de stăpâni în casele lor cu dreptul, de fapt, cu pumnul drept. Potrivit datelor poliției, începând cu ora 00.01 și până la 8 dimineața au fost înregistrate 1357 de acte de violență domestică în Moldova....

Comentează