Betiv vodka protest femina copy

Incredibil, la Orhei s-a înființat prima Asociație de feministe din oraș. Deocamdată din organizație fac parte doar bărbați. Cei care au pus la cale Asociația susțin că soțiile lor nu au timp să se ocupe de prostologii pentru că sunt ocupate.

”Politica este pentru bărbați, femeile nu se pricep să-și apere drepturile. Și nici nu prea au timp. Soțiile noastre, de exemplu, sunt la bucătărie tot timpul. În afară de gătit trebuie să spele copiii, să facă și curat. Lasă să stea la cratiță cât timp o să le apărăm noi, bărbații, drepturile. Că așa este normal, bărbații să le apere, iar femeile să stea acasă”, a declarat apărătorul drepturilor femeilor Vanea Mudakovici, președintele Asociației FA.

Numele FA vine de la Feminiști Anonimi. Sediul FA este chiar în barul ”Miso Jinul” din centrul Orheiului, acolo unde femeile nu au voie să intre decât dacă trebuie să-și ducă bărbații în spate acasă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Betiv-vodka-protest-femina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Betiv-vodka-protest-femina-copy-300x300.jpgadminSocial
Incredibil, la Orhei s-a înființat prima Asociație de feministe din oraș. Deocamdată din organizație fac parte doar bărbați. Cei care au pus la cale Asociația susțin că soțiile lor nu au timp să se ocupe de prostologii pentru că sunt ocupate. ”Politica este pentru bărbați, femeile nu se pricep să-și...

Comentează