pisoar-igor-dodon-copy

Invenție moldovenească care ar putea fi premiată cu premiul Nobil. Un angajat de la toaleta din Piața Centrală a reușit să rezolve o problemă pe care nimeni nu o putea rezolva de 69 de ani. Acesta a reușit în sfârșit să-i facă pe toți bărbații care vin la toaletă să nu se mai urineze pe pereți. Care este secretul?

”Am descoperit că bărbații trebuie atrași cu ceva ca să facă pipi în pisoar și să nu murdărească pereții. Încercasem multe până atunci. Am dat și amenzi, nimic. Ne întorceam cu spatele și ei continuau să facă pipi pe pereți și nu în pisoar. Din greșeală o poză cu Dodon a ajuns în pisoarul trei. Nu ne-a venit să credem, toți care foloseau acest pisoar – făceau pipi corect”, a declarat pentru reporterii Publika WC, Ghiță Scatinovici, administratorul toaletei.

Așa ca amdinistrația a pus pozele lui Igor Dodon în toate pisoarele. Surpriză – toată lumea se pișa în pisoar, nu pe lângă. Totul datorită lui Dodon. Oamenii de știință englezi încă nu au reușit să deslușească misterul și nu le vine să creadă că poza unui om i-a convins pe bărbați să nu mai urineze pe pereții toaletei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Pisoar-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Pisoar-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Invenție moldovenească care ar putea fi premiată cu premiul Nobil. Un angajat de la toaleta din Piața Centrală a reușit să rezolve o problemă pe care nimeni nu o putea rezolva de 69 de ani. Acesta a reușit în sfârșit să-i facă pe toți bărbații care vin la toaletă...

Comentează